Ingyenes belföldi szállítás 20.000,- ft felett


SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK A HELLO FASHION TERMÉKEIRE

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Miután a rendelés leadásra került, üzenetet küldünk a megrendelt termékről a megadott e-mail címre. Ezt követően cégünk feldolgozza a rendelést, ebben az esetben küldünk még egy e-mailt, amiben már a várható szállítási időpontot megjelöljük.  A megrendelt terméket a DPD segítségével juttatjuk el Önhöz. Akkor is értesítést küldünk, amikor a terméket postára adjuk. A rendeléseket 2-7 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK A HELLO FASHION TERMÉKEIRE

Banki előre átutalás

Amennyiben a banki előre átutalással történő fizetés választja, abban az esetben a megrendelt áru kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követő munkanapon indítjuk.

Kérjük, hogy – az egyeztetést követően – az átutalást 5 munkanapon belül teljesítse. Ezen idő elteltével a megrendelt áru rendelkezésre állását nem tudjuk garantálni.

A banki átutaláshoz szükséges adatok az alábbiak:

Kedvezményezett neve:Balassa István Mihályné
Számlavezető pénzintézet:OTP BANK
Bankszámlaszám (HUF átutalásakor):

11743040 27312256 
Kérjük, hogy az átutalásánál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet a rendelést visszaigazoló emailben talál!


Számla

A kiszállított áru számláját a csomagban találja, amely tartalmazza az esetleges szállítási és csomagolási költségeket is – amennyiben erről a vásárlási folyamat során külön tájékoztattuk.