Ingyenes belföldi szállítás 20.000,- ft felett

A Hello Balaton 2015 tavaszán jött létre azzal a céllal, hogy fiatalos, egyedi pólókat tervezzen és gyártson a Balaton környéki ruházati üzleteknek és ajándékboltoknak az eddigi megszokott, kissé unalmas kínálattal szemben.

Az egyedi pólók printelt technikával készülnek garantálva ezzel a legmodernebb mintákat, melyek igazi menő életérzést képviselnek. A 100 % pamutból készült egyedi póló kényelmes és divatos viseletet biztosítanak férfi és női változatban is egyaránt.

2015 nyarán elindítottuk a webshopunkat is, hogy még egyszerűbb és kényelmesebb legyen a vásárlók kiszolgálása már online felületen is. Több mint 100 egyedi póló minta közül lehet válogatni minden méretben és többféle fazonban.

A piaci keresletnek köszönhetően ma már nem csak a Balaton a legfőbb témája termékeinknek. A Hello Balaton kollekciónk mellett a Hello Budapest új kollekciónk izgalmas lehetőségeket rejt a város szerelmeseinek. Turisták és hazaiak is biztosan találnak majd a leginkább személyiségükhöz illő mintákat. A Hello Hungary kollekciónk a magyar városokból, jelenségekből és az igazi magyar életérzésből merít ihletet.

Tervezünk cégeknek is pólókat, jelen vagyunk fesztiválokon is, illetve a Tisza –tavi Ökocentrumnak is gyártottunk már egyedi ajándékpólókat, melyek hatalmas sikert arattak egyedi stílusuk miatt.

Folyamatosan bővülő árukészletünkkel és grafikáinkkal igyekszünk régi és új vevőink igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégíteni.


2017-es Hello Balaton kollekciónkat látta az egész ország. Katt a videóra!